pátek 30. prosince 2011

plovoucí scéna




Rozpracované náhledy: 





 





se sálem si musím ještě pohrát







hlavní vizualizace je problém...












ukázka, jaké další úhly pohledu jsem zkoušel




 model










Zkoušel jsem už dříve takové scénáře, ale asi je to šplouchnutí do prázdna:


1)      Postarší pár si vyjde v neděli na procházku. Na Rašínově nábřeží je překvapen tržištěm. Prodávají na něm předraženou cibuli a mrkev. Opodál pluje na Vltavě loď – zřejmě skatepark. Nikdo v něm ale nebruslí. Prodávají tam kávu.  Krásně voní. Lidé sedí na schodech. Naši manželé si ale nechtějí sedat na schody.
2)      S Georgem jsme si udělali výlet do Prahy. Kamarádi říkali, že je krásná. Trochu nás zklamala. Centrum je sice docela hezké, ale schází mu atmosféra. Jen samé hotely, restaurace s opilými turisty.  Přetvářka. Na nábřeží nás potěšilo taneční představení na jakési lodi.
3)      Dcerku jsem dala do dramatického kroužku. Je sice trochu dražší, ale snad kvalitní. Hlavně se nachází na lodi v centru města. Dcerka tam může jezdit od nás z Podolí na kole.
4)    Naše firma bude pořádat oslavu. Letošní rok jsme si zarezervovali neobvyklý prostor – experimentální loď na Vltavě. Budeme zde mít tři stage. Jednu taneční na palubě a k poslechu dvě v podpalubí.
5)      Chameleon – pohybový traktát poodhalující skutečné já. Meditace v tanci, tanec v meditaci. Kolik procent atomů našeho těla je opravdových. Energie je hmota, hmota se stává energií. Experimentální prostor  Vltava, 23.3.2012.
6)      Haló haló, hlášení obecního rozhlasu. Oznamujeme, že dne 5. Června, v 19 hodin se uskuteční představení putovního studentského divadelního souboru Špeková žebírka s názvem Maso. Představení hostí experimentální loď Vltava, která momentálně kotví blízko silničního mostu, u autobusového nádraží. Zveme všechny spoluobčany na krásný kulturní zážitek. Opakujeme…
7)      S kamarády jsme včera byli v hospodě Sedmé nebe. Šli jsme s Honzou domů pěšky po nábřeží. Honza, jak měl připito, chtěl lézt na všechny lodě, co tam kotvily.  Jedna byla volně přístupná. Taková se schody. Honza spadl do mezery mezi lodí a nábřežím. Naštěstí jsem ho vytáhl. Docela nebezpečné, nechávat lodě takhle volně přístupné.
8)      Zveme Vás na vernisáž umělecké skupiny Umaštění. Všechno sádlo tekoucí ze současné společnosti koncentrované na jednom místě. Rašínovo nábřeží – náplavka, galerie Avoid, experimentální loď Vltava.
9)      Je teplý letní den. Po práci jedu na kole domů. Ve vzduchu je cítit typická vůně řeky. Nebo je to smrad? Koupím si na náplavce pivo a někde si sednu. Možná na tu loď se schody. Dá se tam vždycky na něco koukat. Nějaké děti tam docela často tancují. Přinesou si tam magneťák a předvádějí se.
10)   Dostali jsme ve škole za úkol sem na náplavku něco navrhnout. Nechci tady nic stavět… Proč bych měl. Řeka je hezká taková, jaká je. Na té experimentální lodi se zase někdo exhibuje. V hledišti je jenom pár diváků. Nemám chuť se tam jít podívat. Nikoho tam neznám.

5 komentářů:

  1. vizošky dobré, potřeba čtvercového formátu, pak se ořeže. Jako hlavní klidně tu s kačenama, jen ať se na lodi něco děje, aby z toho bylo vidět, že to je divadelní platforma. Ty černé sály jsou trochu zmatečné, není moc dobře vidět, jestli je z nich něco vidět a jak tam to představení vlastně probíhá. Ještě bych to upřesnil. Jinak super. Model je moc hezký. J.

    OdpovědětVymazat
  2. Čau, prosimtě Martine, kde bereš ty skvělý lidičky do svejch vizualizací? na googlu asi ne co?

    OdpovědětVymazat
  3. www.sxc.hu, ale jenom neco, jinak vlastni fotky...

    OdpovědětVymazat
  4. ..mozna je ta cerna barva na vizualizacich blbe, svetla je mozna lepsi, hezke pohledy jsou z vody a ta z naplavky z 5.12, jestli chcete tak mi zavolejte, ph

    OdpovědětVymazat